Herečka Yvetta Kornová, která před lety zazářila ve filmech Přijela k nám pouť, Šest medvědů s Cibulkou či Housata, má za sebou velmi pestrý život plný vzestupů a pádů až na úplné dno. V minulosti bojovala se závislostí na alkoholu, a dokonce skončila až na ulici. „Nelituji toho, že jsem pila. Myslím si, že všichni lidé pijí. A hodně mladých lidí dnes bere drogy. Jen s tím umějí žít,“ nechala se slyšet pro primácký pořad Showtime.

Svou temnou minulost má ale dnes již za sebou a žije poklidný život kousek od Náchoda. „Mám doma osm koček, dvě ovce a jezdím vařit kávu do penzionu důchodcům. Myslím si, že je bohulibé se věnovat seniorům. Od těch starších se můžete hodně naučit,“ domnívá se „polepšená“ rebelka, na kterou se mohou diváci těšit od února příštího roku v třináctidílném seriálu Společně sami režiséra Tomáše Magnuska (38).

Video
Video se připravuje ...

Také Yvettin bratr se ženil v pozdním věku - Jiří Korn si po osmi letech si vzal partnerku Renatu! FTV Prima

„Já už vlastně od života nic nepotřebuji a nechci. Jsem šťastná, že mám tři zdravé děti. To je to jediné, co se mi v životě povedlo,“ zdůraznila Kornová. Kromě toho ji čeká krásná událost - plánuje se podruhé provdat. „Mám dlouholetý vztah. Plánujeme takovou bláznivou svatbu. Jen my dva a dva svědci. Možná si je vybereme na ulici mezi bezdomovci. Říkala jsem vždycky, že podruhé se budu vdávat až v sedmdesáti. Ale asi to zkusím dřív. Možná už příští rok.“

Svatba po šedesátce není mimochodem v rodině Kornových nic neobvyklého. Yvettin starší bratr Jiří se ženil před pěti lety, kdy po osmiletém vztahu řekl své „ano“ o 26 let mladší partnerce Renatě (47). Se sympatickou brunetkou se seznámil při golfu, jenž se rázem stal jejich společnou zálibou. Veselku se jim pak podařilo zcela utajit a novopečenou paní Kornovou prozradil na veřejnosti až snubní prstýnek, co se jí leskl na ruce.
Fotogalerie
35 fotografií