Zpěvačka a novopečená maminka roztomilé holčičky Arianne Olga Lounová využila placentu nejenom jako památku na porod, ale i jako zázračný lék. 

Ptali jste se, jestli jsem si nechala udělat tinkturu z placenty. Anooo, nechala a také usušit na malé kousky, kdyby bylo potřeba,“ pochlubila se na sociální síti Olga. A nejenom tohle, z placenty si nechala udělat obtisk, který si bude moci doma pověsit na stěnu. Umělecké dílo pro ni vytvořila porodní asistentka Natálie Sedlická.

Video
Video se připravuje ...

Těhotná Olga Lounová (41): Překvapivá slova, jak přišla do jiného stavu! 

A jak se tinktura vyrábí a k čemu slouží? „Placentová tinktura je velmi silná a používá se v dobách emocionální, mentální a psychické nerovnováhy. Může se použít při PMS a menopauze. Výroba tinktury trvá 6 týdnů. Placentová tinktura není pro každodenní použití. Pokud je správně uschována, má neomezenou dobu spotřeby. Není vhodná pro děti,“ informuje web loweofraw.cz

Lounová s dcerkou Arianne byla po porodu velmi brzy doma. 

„Rodila jsem ambulantně, což znamená, že po pár hodinách po porodu a první kontrole miminka a maminky, pokud je vše v pořádku, tak jedete domů,“ napsala zpěvačka. 

Fotogalerie
37 fotografií