Charitativní galavečeře Nadačního fondu Katky Sokolové AutTalk se účastnilo mnoho slavných osobností, které nenechává lhostejným složitý osud rodin potýkajících se s autismem. Je to téma, které se krásné Miss České republiky pro rok 2007 úzce dotýká - její mladší bratr Radovan (14) totiž trpí těžkou formou této nemoci. Večer se bezesporu povedl a jeho výtěžek, tedy 320 tisíc korun, bylo rozděleno mezi tři maminky-samoživitelky s autistickými dětmi.

Součástí večeře došlo také na dražbu grafiky Jana Gemrota (38), ručně broušeného křišťálu od společnosti Moser či koňaku Martell XXO Chanteloup, a po čtyřchodové večeři se hosté akce mohli kochat romantickou vyhlídkou na Prahu během plavby na palubě luxusní jachty.

Třpyt celé akci dodávaly také šperky přítomných dam. Sama pořadatelka Kateřina Sokolová si vybrala šperky v rodinném klenotnictví Halada. K šatům od módní návrhářky Táni Kovaříkové (55) zvolila náušnice Capolavoro za 40 tisíc a prsten Halada za 153 tisíc, celkem ji tedy zdobily šmuky v hodnotě necelých 200 tisíc korun.

Video
Video se připravuje ...

Kateřina Sokolová o autistickém bratrovi: Nemluví a má záchvaty! Markéta Reinischová, Petr Soukup

Herečka Klára Issová (43) zase zářila v akvamarínových náušnicích a prstenu české klenotnické značky ALO diamonds, dohromady za rovný milion. Šperky doplňovaly šaty jejího dvorního návrháře Jiřího Hofbauera, který byl pro ten večer také jejím doprovodem.

Nejdražší klenoty ovšem vynesl někdo docela jiný - operní diva Pavlína Senič (46), která během akce nechala rozeznít svůj působivý hlas a pro všechny účastníky zazpívala. Zdobily ji diamanty za více než 3,8 milionů - prsten, co měla na ručce, stál 1,3 milionu, náramek 1,6 milionu a náušnice 972 tisíc korun, stejné české značky. A vy se na tu nádheru můžete podívat do naší galerie...

Fotogalerie
46 fotografií