Den po Lucerně si jela odpočinout na chalupu, kterou má poblíž Třeboně. „Za týden startuju v Mariánkách narozeninové turné a mám před sebou asi deset koncertů, tak chci být patřičně odpočatá. A k tomu potřebuju přírodu a vzduch,“ řekla tehdy deníku Aha! zpěvačka.

To ovšem netušila, že místo relaxování bude zápasit s horečkami, kašlem a bolestí v krku. „Kde jsem to chytla, to opravdu nechápu. Je mi ale vážně mizerně, zazpívat jedinou písničku nepřipadá v úvahu,“ posteskla si Janů.

Nyní se láduje prášky a nevyleze z postele. A protože má skutečně chalupu na samotě u lesa, musela poprosit kamarádku z Českých Budějovic, aby jí nakoupila.

„No vážně mě to štve a mrzí. Omlouvám se fanouškům,“ vzkázala Petra s tím, že koncert v Mariánkách přeložila na 4. listopad. „Nedokážu si představit, že tohle by se mi stalo před Lucernou. To bych snad nepřežila,“ dodala.

Petru Janů čeká koncert i v den jejích skutečných narozenin, tedy 19. listopadu v Jablonci nad Nisou. Do té doby bude snad fit. V ten den také Česká televize odvysílá dokument Kaleidoskop, který částečně točila i v Lucerně.

Video
Video se připravuje ...

Petra Janů o Hance Zagorové: Pamatovat si ji budu se sklenkou šampíčka. Lucija Veselá

Fotogalerie
41 fotografií