Černobílý snímek mladičké Petry Janů zveřejnil na svém facebooku Jan Adam (58), známý dramaturg a publicista, jenž dlouhá léta spolupracoval s Karlem Gottem (†80) coby jeho tajemník. „Snad mne nezabije, že jsem zveřejnil tuhle fotku,“ obával se na oko - možná proto, že Petřinu tvář nezdobil široký úsměv, jak je u ní obvykle zvykem, ale zachmuřeně hleděla před sebe.

„Poznáváte zpěvačku na fotce?“ ptal se Adam ještě, i když poněkud zbytečně. O tom, kdo je na fotografii, nikdo ani na okamžik nepochyboval. A to i přes skutečnost, že tehdy měla Janů dlouhé vlasy, zatímco v posledních letech se pyšní slušivým mikádem. Dokonce se našli tací, co připomínali, že v té době ještě pravděpodobně používala své původní jméno - Jana Petrů.

Video
Video se připravuje ...

Jak bydlí zpěvačka Petra Janů v pražských Dejvicích? Videohub

„Sice se mračí, ale je pořád krásná,“ zaznělo mezi komentáři. Zpěvačka sama však se svým vzhledem poslední rok, dva dost bojuje. Nechala si totiž aplikovat pod kůži látku metacrill, která má podporovat tvorbu vlastního kolagenu. Místo toho, aby se těšila z tváře bez vrásek, však svého rozhodnutí záhy litovala - zjistilo se totiž, že je na látku alergická, a tak její obličej opuchnul k nepoznání...

Fotogalerie
50 fotografií