Herečka se na svém Instagramu svěřila se zážitkem, ke kterému došlo, když si letos v létě vyrazila na akci do jednoho z pražských podniků. Zatímco se všichni bavili uvnitř, ona vyšla před bar, aby mohla v klidu napsat textovou zprávu. Okamžitě se k ní ale přitočil cizí muž... 

„Přistoupil ke mně cizí muž (cca 45 let, 185 cm). Na první pohled nevypadal podezřele, ale měla jsem z něj špatný pocit. Stoupl si velmi blízko ke mně a začal na mě mluvit,“ popsala. Anička se s mužem bavit nechtěla, on to ale zcela ignoroval. 

„Začal se mě ptát, jestli jsem to já, ta holka, se kterou se měl setkat. Oslovoval mě cizím jménem. Řekla jsem mu, že si mě s někým zřejmě spletl a kousek jsem se vzdálila,“ pokračovala herečka.

Ani to ale nepomohlo a muž se postupně stával naprosto neodbytným. „Chválil mě, jak mi to sluší, říkal, jaké mám krásné tělo. A jestli mu dám svoje číslo, že si někam zajdeme, že si budeme rozumět. Fuj, bylo to extrémně nepříjemné,“ ošívala se herečka jen při vzpomínce na nepříjemný nátlak. 

Anička navíc nedokázala posoudit, zda chlápek nemohl být třeba pod vlivem alkoholu či drog, a přirozeně v ní narůstal strach. „Okamžitě jsem začala řešit, jak z toho bezpečně a co nejrychleji ven,“ svěřila se. 

Video
Video se připravuje ...

Zamilovaná Anna Kadeřávková: Jak funguje její vztah na dálku? Markéta Reinischová, Elmer Carvalho

Nakonec si pohotová mladá žena pomohla chytrým trikem, který ženy v podobných situacích někdy praktikují. Zaměřila se na skupinku mladíků, kteří stáli opodál, a začala předstírat, že k nim patří. Oni naštěstí hned pochopili, o co jde, herečce vyšli vstříc a pro tentokrát všechno dopadlo dobře. 

Fotogalerie
155 fotografií