Bývalá manželka hollywoodského fešáka Chrise Pratta (43), herečka Anna Farisová, ve svém vlastním podcastu s názvem Unqualified (Nekvalifikovaný), se rozhovořila na téma nevhodného chování na natáčecím place a o sexuálním obtěžování. Slavná blondýnka přiznala, že právě tuhle bolestnou zkušenost má i ona sama. Došlo k ní během natáčení filmu Moje superbejvalka v roce 2006 a podle hereččiných slov byl oním násilníkem režisér Ivan Reitman (†75).

Slavný Kanaďan se slovenskými kořeny, jenž stál za úspěšnými snímky Krotitelé duchů 1 a 2, Dvojčata nebo třeba Policajt ze školky, byl podle Farisové sice králem komedie, zároveň i „křiklounem“, jenž si každý den na někom potřeboval vybít zlost. A hned první natáčecí den to schytala ona, jelikož dorazila na natáčení se zpožděním. Režisérovo chování ji rozzlobilo, zranilo a cítila se být velmi ponížená. Jenže to nebylo všechno...

„Pak mě před celým štábem plácnul po zadku,” líčila Anna. „Natáčeli jsme scénu, při níž jsem stála na žebříku a měla jsem si brát knihy z police. A on mě najednou plácnul. Přede všemi a tak tvrdě... Jediné, co jsem mohla udělat, bylo zasmát se tomu...“ pokračovala. Přestože jí to celé bylo nepříjemné, snažila se sama sebe přesvědčit, že se vlastně nic hrozného nestalo a obrátit to v žert. 

Reitman navíc půvabnou blondýnku, co zazářila v osmi sériích úspěšného seriálu Máma, zesměšnil i tvrzením, že ji do svého filmu obsadil jenom kvůli jejím „skvělým nohám“.

„To je sice pěkný kompliment, mám ráda své nohy, ale to tak trochu vypovídá o celé mé zkušenosti s celým tím projektem, že? Nemyslím si, že by třeba představitel hlavní role byl angažován proto, že měl skvělé nohy,“ zlobila se Farisová, která o této aféře hovořila již v roce 2017, nikdy však nejmenovala. Až nyní.

Sám režisér se k tomuto incidentu už vyjádřit nemůže, v únoru letošního roku totiž zemřel. Pro média se však vyjádřil jeden z producentů filmu. „Nebyl jsem u toho incidentu a ani jsem o něm nikdy neslyšel, ale nemám důvod zpochybňovat Annino vyprávění. Pokud Anna říká, že se to tak stalo, věřím jí. Kdyby se to stalo přede mnou, určitě bych s tím Ivana konfrontoval. Je mi líto, že Anna byla takto ponížena,“  uvedl Gavin Polone (58) pro magazín Deadline.

Fotogalerie
36 fotografií