Krásná blondýnka podědila po otci umělecké sklony a na Slovensku je úspěšnou zpěvačkou. „Dcera zpívá v angličtině. V češtině a ve slovenštině bych zvládl její píseň, ale ona má tak těžké písničky, že nevím. Ale jsem její největší fanoušek,“ chválí ji pyšný táta.

Přestože spolu mají skvělý vztah, Tamara si neodpustila rýpnutí. „Táta moc nebyl doma, podle mě byl víc doma v době, kdy jsem byla tak malá, že si to nemůžu pamatovat,“ předvede svůj ostrý jazyk. 

A v návaznosti na otcovu nepřítomnost v dětství ho vyslala do úkolu, který by měl hravě zvládnout. Tamara vsadila na Marošovy bohaté zkušenosti s balením kufrů a odhadla, že zvládne sbalit 30 kusů oblečení za minutu a devatenáct vteřin.

Jak si s tím Kramár poradí a kdo další se popasuje s bláznivými úkoly, můžete sledovat v pátek od 20:15 hod. na Primě.

Tamara ale nezáří jen v umělecké branži s pop rockovou skupinou Hex. Za vzděláním zamířila do Anglie, kde si vybrala nelehký obor. „Studuje neurovědu, aby pochopila svého bláznivého tatínka,“ směje se Maroš.

Rozvod po 20 letech manželství

Kramár si své soukromí hlídá, ale nikomu neuniklo, že po 20 letech se v roce 2019 rozvedl s právničkou ruského původu Natašou (54). Mimo Tamary má Maroš s exmanželkou syny Timura (20) a Marka (13).

Kdo by čekal, že mezi bývalými partnery panuje zlá krev, je na omylu. „Vztah rodičů je super, od rozvodu spolu vycházejí dobře. Vůbec nepálili mosty,“ prozradila už dříve Tamara.

 

Video
Video se připravuje ...

Maroš Kramár o sexistické kauze s maskérkou i tučné pokutě! Dnes v 7 pádech Honzy Dědka FTV Prima

Fotogalerie
62 fotografií