Maiga se tentokrát věnoval tématu válka na Ukrajině, o čemž napsal dlouhý status na svém profilu na facebooku. V něm mimo jiné zmínil obhajobu Ruska.

Rusko má jediný cíl, zničit komplet vojenský arzenál na Ukrajině, zabránit jim vstupu do NATO, zastavit ukrajinský fašismus na Donbasu proti rusky mluvícím občanům a měnit politické vedení na Ukrajině. Tečka.”

A právě toto naštvalo jeho dlouholetého kamaráda Maroše Kramára. „Ibi, víš, že tě mám rád, ale asi tě budu muset bloknout. Už delší dobu sleduji tvé názory a mám strach z těch polopravd, které zde podsouváš. Asi tady můj komentář dlouho nevydrží, protože jak vidím, máš tu jen ty, kteří s tebou souhlasí. Tak se měj a přeji tobě i tvé rodině hodně štěstí,“ okomentoval mu to veřejně Kramár. 

VIDEO: Maroš Kramár o sexistické kauze s maskérkou i tučné pokutě! Dnes v 7 pádech Honzy Dědka

Video
Video se připravuje ...

Maroš Kramár o sexistické kauze s maskérkou i tučné pokutě! Dnes v 7 pádech Honzy Dědka FTV Prima

„Děkuji Maroši, každý máme svůj názor, kéž by jsi věděl, kolik lidí zabili aliance, Francie, EU a USA v Mali a díky Putinovi se to zastavilo. Tady v Mali nedávno vystříleli a podpálili plný linkový autobus se ženami, muži i s dětmi pro nic za nic. Všichni mrtví a my jsme zjistili, že takovou zvěř zbrojí a platí jim západní koalice a mírové síly. Takže mě klidně blokni, jednou mi určitě dáš za pravdu. Vypadá to tak, že jsi na straně zla. Což mě moc mrzí,” dodal Maiga.

Fotogalerie
20 fotografií