Své blízké neviděl kvůli všudypřítomné pandemii koronaviru dlouhé měsíce. Jak však vyplulo nejnověji na povrch, jeho cesta do Mali měla i jiný záměr, než obejmout své milované. Ibi se totiž tajně oženil s druhou ženou.

Maiga měl ještě donedávna jednu manželku Innu. Ta mu porodila dvě děti - dcerku Fatimu a synka Oumara. Z afrického Mali ale nedávno poslal pozdrav, v němž odhalil identitu další ženy ve svém životě.

Ahojte, přátelé. Jelikož je život plný překvapení, dovolte mi, abych vám představil svou manželku. Jmenuje se Salima Maiga. Takže už chápete, proč jsem dlouho pryč,“ napsal na sociální síť Maiga, který pochází z africké země, kde muži mohou mít až čtyři manželky.

VIDEO: Hanychová nastoupila do Like House 2: Na máminých narozeninách řekla proč

Video
Video se připravuje ...

Hanychová nastoupila do Like House 2: Na máminých narozeninách řekla proč David Turek, Jan Jedlička

Podle Ibrahima chtěla zejména jeho matka, aby měl druhou svatbu. A problém s tím neměla ani jeho první manželka.

Moje žena mi řekla, že mě jen prosí, že když budu chtít ještě nějakou babu, tak ať mi ji může vybrat ona. Aby si samozřejmě rozuměly,“ řekl před časem Ibi a dodal: „U nás je prostě taková kultura a ženy berou zcela normálně, že muži mohou mít i dvě, tři, čtyři ženy. Nedělají z toho žádný problém a neberou to jako nevěru. Žárlí, protože jsou také jen lidské bytosti, ale naučily se s tím žít.“

Fotogalerie
40 fotografií