V červenci mu zemřela milovaná manželka Nina Divíšková (†84), s níž prožil řadu let. Když tak ve čtvrtek přišla zpráva o tom, že i herec Jan Kačer musel být hospitalizován, dostali všichni strach.

Teď už byl ale propuštěn do domácho léčení. „Mě pustili na takový jako reverz, abych nepřekážel v nemocnici, kde je málo místa. Takže jsem doma a čekám na operaci srdeční chlopně, což je docela závažný zákrok,“ prozradil v primáckém Showtime představitel pana Rubeše ze seriálů Rodinná pouta či Velmi křehké vztahy.

„Jsem první den doma, první noc jsem spal, takže se cítím docela dobře. Jsem pořád ještě živej, no,…“ prozradil v rozhovoru po telefonu Kačer, jenž teď musí počkat, až bude moci nastoupit na operaci srdce. 

„Ono je to akutní, ale zároveň to nespěchá, protože se to nejdřív musí nějak vyrobit a bude to nejdřív za deset dní,“ odtajnil v Showtime i to, kdy by se mohl zákroku dočkat.

VIDEO: Pohřeb Niny Divíškové (†84): Zdrcený a statečný vdovec Jan Kačer dojemně nad rakví - o porodu i posledním přání

Video
Video se připravuje ...

Pohřeb Niny Divíškové (†84): Zdrcený a statečný vdovec Jan Kačer dojemně nad rakví - o porodu i posledním přání Lukáš Červený

Fotogalerie
38 fotografií