Ve slovenských hereckých vodách patří Maiga k nejznámějším černošským tvářím. Málokdo ale tuší, že v módních a hudebních kruzích je jednou z nejvýraznějších tváří zase jeho půvabná sestřenice.

Kráska Awa Mangara rovněž pochází z Mali a po studiích se usadila na Slovensku, kde poznala svého současného manžela, s nímž má dvě děti. I na jeho popud po dlouholeté pauze restartovala svou kariéru zpěvačky a začala vystupovat a tvořit. V roce 2018 jí vyšlo poměrně úspěšné popové album Mama Africa.

Video: Gottová chce ve Finsku na léčení! A naštvaná Vondráčková. Její písničky radia nehrají

Video
Video se připravuje ...

Gottová chce ve Finsku na léčení! A naštvaná Vondráčková. Její písničky radia nehrají 

Nedávno se po boku Ibiho objevila v pořadu Smotánka slovenské televize Markíza. Maiga divákům mimo jiné práskl sexuální preference své sestřenice. „Awa řekla, že která má bělocha, už nechce černocha,“ citoval jeho slova server Topky.sk. „Ale je to pravda,“ přiznala se smíchem zpěvačka.

S uvolněním některých restrikcí proti šíření koronavirového onemocnění Ibrahim  před několika týdny konečně odcestoval do Afriky a po více než roce se shledal se svou o 30 let mladší manželkou Innou a jejich dětmi - dcerkou Fatimou a synem Oumarem.

VIDEO: Odvážná Pagáčová: Těhotná pomáhá zdravotníkům. A Krampolův syn měl vážnou autonehodu

Video
Video se připravuje ...

Odvážná Pagáčová: Těhotná pomáhá zdravotníkům. A Krampolův syn měl vážnou autonehodu Bára Horáková, Lukáš Červený

Fotogalerie
40 fotografií