Krátce po zanechání studií zkusil Maiga prorazit jako tanečník. Statný čokoládový mladík se ale postupem času spíše než na prknech jeviště viděl na plátně. A sen si brzy splnil. Film Fontána pro Zuzanu byl jeho prvním a dodnes nejslavnějším počinem, následovaný vlažně přijatým, avšak poměrně populárním pokračováním. Na place se seznámil s Paľem Haberou (58), s nímž díky společnému hitu Mama Kami procestoval Čechy a Slovensko.

„Odehráli jsme asi dvě stě velkých koncertů po Slovensku a Česku. Byli jsme opravdu slavní. Bez povšimnutí jsme se nemohli projít ani po ulici. Já byl tehdy v podstatě student, kterému se absolutně změnil život. Dostal jsem za to sice směšné peníze, ale byl jsem rád,“ cituje Maigova slova portál Plus 7 dní.

Video: Lucie Bílá s partnerem Radkem Filipim v silvestrovských 7 pádech Honzy Dědka: Pravda o jejich vztahu!  

Video
Video se připravuje ...

Lucie Bílá s partnerem Radkem Filipim v silvestrovských 7 pádech Honzy Dědka: Pravda o jejich vztahu! FTV Prima

Vřelé přátelství se slavným hudebníkem přineslo Ibrahimovi nevídanou slávu. A také spoustu ctitelek. Byly však chvíle, kdy měl Habery po krk. „On je neskutečně náladový. Když má dobrou náladu, je to ten nejúžasnější člověk na světě, když ne, radši se od něj držte na kilometry daleko,“ přiznal Ibrahim serveru.

Talentovaného herce dlouhá léta provázely spekulace o románku se zpěvačkou Lucií Bílou (54). Ačkoliv se k tomu Slavice sama nikdy nevyjádřila, svůdník s africkými kořeny v rozhovoru pro Sedmičku zvěsti potvrdil. „No a co? Také jsem jenom chlap,“ krčil rameny.

Ibrahim se posléze usadil na Slovensku a vede úspěšnou kariéru v obchodu. Kromě toho je ve šťastném manželském svazku s o 30 let mladší Innou, s níž má dceru Fatim a syna Oumara.

VIDEO: Zemřel Ivo Niederle! Mašlíkové rozvod nebude přátelský! A kam odešla Písařovicová?

Video
Video se připravuje ...

Zemřel Ivo Niederle! Mašlíkové rozvod nebude přátelský! A kam odešla Písařovicová? Blesk

Fotogalerie
67 fotografií