Bohdalová je totiž, na rozdíl od Soukupa, ozdobou řady akcí a večírků, a je vyhledávaná i jako kmotra knížek či cédéček svých přátel a kolegů. A to zřejmě Soukupa pálí, protože si herečku bere na paškál opakovaně.

„Proč obráží každý den dva mejdany? Protože je to kšeft. Ona za to dostane zaplaceno,“ urážel herečku ve své žlučí prosycené talkshow.

„Tyhle výmysly nestojí vůbec za komentář,“ řekla Blesku Jiřina Bohdalová, když jsme ji požádali o reakci.

Nepodložené Soukupovy ataky ale zvedly ze židle každého, kdo herečku zná. „Paní Jiřina Bohdalová je ikona. Neskutečně si jí vážíme. A když jsme ji oslovili jako kmotru našeho nového alba Ty a já, tak okamžitě přijala a o penězích nebyla jediná zmínka ani z naší, natož z její strany,“ říká třeba Jan Kopečný z kapely Botox, na jehož křest Bohdalová přišla dokonce v pozdních večerních hodinách.

„Jedinou podmínkou, kterou si kladla, bylo, že si s námi chce dát skleničku po koncertě v Lucerně. A taky se tak stalo, což pro nás byla velká pocta. Slovům pana Soukupa nerozumím, nechápu je, a hlavně to, proč uráží tuto lidsky výjimečnou osobnost. Příště by to chtělo se lépe informovat a nešířit zbytečné pomluvy,“ vzkazuje svéráznému barrandovskému řediteli.

Stejně tak v superlativech hovoří cukrářka Mirka Van Gils, jejíž knížku Jiřina křtila minulý týden. „Spojuje nás láska k pečení a k dětem. A ona je famózní babička! Když jsem jí zavolala, vmžiku si vzpomněla i na mé kluky a na naše společné natáčení. Ona mi řekla, že taková pozvání moc nepřijímá, ale pro mě udělá výjimku,“ uvedla známá cukrářka. I její kmotrou se Jiřina stala samozřejmě bez nároku na honorář...

Herečka křtila také alba svých kamarádek zpěvaček – Heleny Vondráčkové (75), Hany Zagorové (†75), Jitky Zelenkové (72) či Evy Pilarové (†80). Že by si někdy o něco řekla?

„Proboha, nikdy nic nechtěla, naopak! Byly s Evou velké kamarádky a Jiřina přišla vždycky velice ráda,“ říká třeba vdovec po Pilarové Jan Kolomazník (70). Přátelství a podpora kamarádů jsou pro Bohdalovou posvátné a tímhle způsobem vydělávat nemusí. Na to jsou expertky jiné večírkové královny, stačí, když se pan Soukup rozhlédne po svém okolí…

Poztrácel diváky

Jaromír Soukup v pořadu VIP Svět Speciál v poslední době pourážel třeba i Lucii Borhyovou, Štefana Margitu anebo Ilonu Svobodovou.

Na nejlepší pořady TV Barrandov se kdysi dívalo až 720 000 diváků (podíl na sledovanosti 18,8 %), dnes je jeho pýchou pořad Agáta Jaromíra Soukupa, jehož průměrná sledovanost v úvodních třech zářijových dílech dosáhla pouhých 47 000 diváků (podíl na sledovanosti 1,66 %).

 

Video
Video se připravuje ...

Jiřina Bohdalová a David Pastrňák to rozjeli na parketu. Instagram

Fotogalerie
54 fotografií