Do třetice všeho dobrého. Tak by snad konečně mohl dopadnout vztah Gabriely Partyšové s jejím novým objevem. „Ano, jsem teď vztahově moc spokojená,“ odpověděla Super.cz na dotaz, zda se v jejím životě objevil nový muž.

Zda se ale jedná o režiséra Matěje Lišku, se kterým ji fotografové Blesku načapali při polibku, neřekla. Vášnivý polibek mezi nimi proběhl už v květnu na tradičním mejdanu TV Nova. Zatímco ona v televizi moderuje, on natáčí pořady, takže se potkávají na chodbách. I Matěj Liška už je rozvedený a má dvě děti. A ještě před rokem randil s Českou Miss Jitkou Boho

Jeho identitu moderátorka sice tají, ale rozhodně to prý nebylo bleskové zamilování. „Nejsem typ člověka, co by se zamiloval okamžitě. Lásku na první pohled jsem nikdy nezažila. Musím s tím člověkem mluvit. Většinou se zamilovávám až po čase, až proniknu blíž,“ přiznala Partyšová s tím, že je v seznamování stará škola.

Snad jen, aby se po hlavě nevrhla do třetí svatby. Pod čepec s milionářem Farnbauerem vlezla po roční známosti, manželství vydrželo ale pouhé dva roky. S prvním manželem Josefem Koktou, za něhož byla provdaná sedm let, má syna Kristiana.

Video
Video se připravuje ...

Gábina Partyšová po dvou rozvodech: Zanevřela na chlapy? Samota mi vyhovuje, až mě to děsí! Markéta Reinischová

Fotogalerie
33 fotografií