Ne nadarmo se říká, že by si měl člověk dávat pozor na to, co si přeje. Snadno se mu totiž může stát, že se jeho přání vyplní - ovšem docela jiným způsobem, než by si sám přál. A většinou ne zrovna v tom dobrém… Jisté zkušenosti s touto životní ironií má i herečka a muzikálová zpěvačka Michaela Tomešová. „Tak dlouho jsem chtěla volno, až si můj syn musel zrakvit nohu,“ svěřila se na sociální síti. A najednou, jak sama uvádí, si to volno zařídit stůj co stůj musela.

Bohužel to pro ni však znamenalo, že musela se synkem strávila nekonečně dlouhé tři hodiny na poliklinice. „Kontrolní rentgen a sádra na další týden,“ povzdechla si maminka synků Kristiána (6) a Jonáše (4), která je zároveň také poměrně úspěšnou influencerkou - a proto o zranění svého potomka informovala i na instagramu. Rovněž ukázala, že si „ty trable umí udělat o něco pěknější“: Jako bolestné vzala synáčka na pořádně velký zmrzlinový pohár do cukrárny.

Video
Video se připravuje ...

Můj muž to dokáže: Tomešová dala v sázku třetí těhotenství. FTV Prima

Mimochodem, právě Míšina závislost na sociálních sítích vedla nedávno v její rodině k jistému nesouladu. V reality show Výměna manželek, které se Míša účastnila, si její manžel Roman (34), taktéž známý herec a zpěvák, veřejně postěžoval, že je jeho paní neustále online. „V tomhle s Míšou narážíme. Má víc followerů než já a pojímá to profesionálně. Má skoro pořád ten mobil v ruce. Občas se kvůli tomu hádáme,“ žaloval na ni během natáčení.

Míša se pak dušovala, že to změní. „Rozdělím si svoje mobilový povinnosti, aby byl Romča spokojenější,“ tvrdila skálopevně. Kromě toho Roman odhalil i závažnější trhliny v jejich vztahu. „My jsme teď měli období, kdy jsme se moc nevídali. Bylo to horší, ale něco mi říká, že to bude zase hezký. Paradoxně ta Výměna přišla v pravý čas, oba jsme to potřebovali,“ prozradil. A vše se teď skutečně zdá být zalité sluncem - tedy až na tu „zrakvenou“ nožičku jejich syna…
Fotogalerie
43 fotografií