Jurtin v pátek překvapil své blízké SMSkou na rozloučenou. „Bylo tam něco ve smyslu jako: Děkuji ti za vše, co jsi pro mě udělal(a), už nemohu dál, vzpomínej na mě v dobrém,“ sdělil eXtra.cz pod podmínkou anonymity blízký přítel zesnulého producenta.

Ne všichni ale věnovali zprávě takovou pozornost, jakou měli. „To ale už udělal i dřív, takže ne každý to bral vážně. Ale někdo z blízkých se rozhoupal a ohlásil obavy policii,“ pokračoval zdroj.

V pátek se na Jurtina mělo sesypat hned několik starostí najednou - dluhy a hrozba kriminálu, ale hodně mu prý chyběl i jeho čtyřletý syn Bastík, kterého má po rozvodu v péči jeho bývalá manželka, finalistka Miss ČR 2007 Denisa Přibylová (33). Producent se nakonec sebral, odjel do lesa v Kersku, kde jeho bývalá žena se synem žije, a úmyslně se předávkoval inzulinem.

To už mnozí blízcí tušili, že je něco hodně špatně. Od pátku jelo policejní pátrání, dlouhé tři dny se ale Jurtina najít nedařilo. „Nakonec jeho polohu zjistil přes GPS až jeho spolupracovník, který údaje předal policii. Věděli jsme, že kdo najde auto, najde i jeho. A také že ano,“ cituje web další zdroj.

Podle jeho informací byl navíc producent zpočátku v pátrání veden jako nebezpečný - proč, to ale policie nespecifikovala. Nakonec se jeho tělo podařilo objevit v jeho autě v pondělí po 14. hodině. Bohužel už se ovšem dala pouze konstatovat smrt. Více světla do případu vnese až nařízená soudní pitva…

 

Pokud máte psychické potíže či jakékoliv trápení, obraťte se na odborníky například na Lince důvěry 800 155 555 nebo v Centru krizové intervence 284 016 666. Služby jsou poskytovány nonstop.

Video
Video se připravuje ...

Výhrůžky jadernými zbraněmi, chystá Putin anexi? Sebevražda producenta a kontroly na hranicích. Bára Horáková

Fotogalerie
18 fotografií