Modelka zřejmě narazila na problém poté, co zveřejnila dojemný příspěvek o chvílích, kdy poznala svého muže Rica Ocaska (†75). „Po včerejším příspěvku jsem chtěla ujasnit pár mylných představ. Ric a já jsme v době jeho smrti žili už dva roky v odloučení, žili jsme oddělené životy, ačkoliv jsme spolu stále bydleli,“ uvedla vše na pravou míru.

„Na uvedení do Rock&Rollové síně slávy jsem se naposledy objevila jako jeho žena, věděla jsem, jak moc to pro něj znamenalo a chtěla jsem mu jako dárek na rozloučenou dát perfektní víkend. Byl jediným umělcem, co tehdy nepoděkoval své ženě. Byli jsme v té době už rok v odloučení,“ prozradila Pavlína Pořížková a netají, že s manželem zřejmě některé věci viděli každý po svém. 

„Myslela jsem si, že míříme ke konci našeho manželství se vší tou láskou, co jsme jeden ke druhému cítili. Ale ukázalo se, po jeho smrti, že jsme oba smýšleli dost odlišně. On už tu ale není, aby vám to potvrdil, nebo vyvrátil, takže tohle je pouze můj pohled na věc. Byla jsem velmi zraněná jeho činy, které vyšly najevo po jeho smrti – bez ohledu na to, že jsem byla vtažena do nečekaného a otřesného zármutku,“ popsala své pocity kráska. 

Tu totiž hudebník nechal vyškrtnout ze závěti s tím, že když ho opustila, nedostane nic. Ona se ale proti tomu rozhodla bránit soudně a podařilo se jí své zájmy uhájit. 

„Všichni ti, co ho milovali, jsou stále v procesu, kdy se dávají dohromady, z pozadí jeho stínu, ať už to pro ně byl tmavý bod, nebo jemná a chladivá ochrana před sluncem. Nemusíte mě litovat jako svatou manželku, ale ani hanit jako ženu, která odešla. Všichni jsme udělali chyby. Já mám štěstí, že můžu žít a naučit se být lepším člověkem. Můj manžel to štěstí neměl.“

Dál si Pořízková myslí, že vždycky jsou různé úhly pohledu, a ona se chystá nyní napsat knihu o svém životě, ale s tím, že nehodlá prozrazovat vše. Prý některá tajemství udrží, ale podělí se jen o své pohledy a myšlenky. 

„Pro mě je poučení z tohoto příběhu takové, že je potřeba milovat tak moc a tak silně, jak je to možné, takže když musíte odejít z tohoto světa, opustíte své milované s tisíci vzpomínek lásky,“ dodala s narážkou na zesnulého muže.

Video
Video se připravuje ...

Paulina je i ve svém věku neskutečně sexy. Navíc je velice vtipná Jan Jedlička, hudba: Kevin MacLeod

Fotogalerie
41 fotografií