Rozchod Kolečka a Vignerové mnohé zaskočil, byla mezi nimi i sama Aneta, která o novém vztahu Kolečka neměla ani tušení. „To, že má Petr poměr s jinou ženou, jsem se dozvěděla dvě hodiny před tím, než se to objevilo na netu. Sám mi to zavolal. Byl to pro mě šok, vrazil mi dýku do zad. Takhle se to přeci nedělá,“ řekla Blesku modelka. „Měli jsme nějaké problémy, ale to je ve vztahu normální. Myslela jsem si, že je mají řešit partneři mezi sebou a ne v jiné posteli. Jsme dospělí lidé a máme spolu syna,“ kroutila hlavou Aneta. 

Petr Kolečko ovšem jejich situaci vnímal docela jinak.  „Delší dobu nám vztah nefungoval. Soužití muže a ženy je problematické, navíc u takových osobností, jako jsem já a Aneta, obzvlášť. Už delší dobu to opravdu problematický bylo a rozchod byl na spadnutí. Ani jeden jsme v tom vztahu nebyli šťastní. Denisa není důvodem rozchodu,“ uvedl scénárista  a podobně mluvila i herečka Denisa Nesvačilová. „ Oba jsme do vztahu vstupovali jako svobodní lidé, nikomu se nestala žádná křivda,“ vyjádřila se pro pořad ShowTime. 

Nesvačilovou zřejmě zaskočila pozornost médií, kterou její nový vztah vyvolal. Dokonce kvůli tomu zrušila i účast na dlouhodobě plánované akci v Náchodě.

Zdá se ale, že vše nepříjemné už Denisa zapomněla a se svou láskou vyrazila poprvé do společnosti. S Petrem Kolečkem se objevila v Divadle Kalich, kde měl premiéru muzikál Biograf láska, ve kterém hraje i sama Denisa. Díky alternaci si ale mohla premiéru vychutnat jako divačka. S milovaným mužem po boku se jí jistě představení líbilo dvojnásob. Jak jim to slušelo, se můžete podívat v galerii.

Video
Video se připravuje ...

Petr Kolečko a Denisa Nesvačilová: Zamilované hrdličky poprvé ve společnosti! Markéta Reinischová

Fotogalerie
41 fotografií