Splněný, vydřený sen. To se pro Dominika Chabra stala 21. srpna výhra v soutěži krásy, v níž porotci posuzovali 22 nejkrásnějších mužů z Asie, Evropy, Jižní Ameriky, Oceánie a Afriky. Na soutěž tvrdě makal, učil se anglicky a pravidelně posiloval, za což dostal i titul nejsvalnatějšího muže v soutěži. Co se mu honilo hlavou, když mu na ramena pokládali šerpu?

Bylo to hodně dojemné a měl jsem trošku na krajíčku. Fakt vás to dožene, ale brečet na pódiu úplně nechcete,“ prozradil s úsměvem sympatický Dominik Chabr. „Problesklo mi tehdy úplně všechno hlavou. Myslel jsem na rodinu a na to, jak jsem pyšný, že to vyšlo. Jsou to takové nepopsatelné pocity a moc si toho vážím. Je to něco, na co nezapomenu do konce života,“ neskrýval dojetí.

Nikdy se nezastavit

Dominik Chabr o sobě říká, že je upřímný a toho si váží i na lidech. Je také vytrvalý, o čemž svědčí i jeho kariéra v modelingu. Začínal totiž na lokálních módních přehlídkách a focení, nyní mu píší fanoušci a agenti z Asie, aby se zase vrátil nebo s nimi spolupracoval. „Říkal jsem si, že prostě chci něco vybudovat, někam se posunout, a proto jsem si prošel určitýma profesema. Z každý profese jsem si něco vzal, obohatí vás to, něco se naučíte. Všechny zkušenosti jsem vždycky využil, protože jsem se chtěl posunout, no a pak, když jsem otevřel dveře do modelingu, tak jsem si říkal, když už tam jsem, tak bych chtěl v tom uspět,“ popisoval Domini Chabr svůj vnitřní motor.

Nyní bude zvažovat, kam dál posune svou kariéru a nevylučuje, že do svého života vpustí i novou milovanou osobu. „Určitě něco přijde,“ řekl v podcastu se zářivým úsměvem a hned dodal, že ale nehledá jen pohlednou slečnu. „Musím si s tím druhým sednout, musím si s ní rozumět, musí mít stejné zájmy a musí se chtít posouvat. Já mám rád, když ten druhý se posouvá a není na jednom místě,“ jmenuje, co by měla mít jeho ideální partnerka. Dominik by ji také chtěl brát na cesty, sportovat s ní, chodit do přírody, trávit čas s dobrými lidmi a ochutnávat nejrůznější světové lahůdky. 

Proč je pro něj Jaromír Jágr bůh a co má herec Chris Hemsworth větší než on, prozradil Dominik Chabr v Blesk Podcast:

Video
Video se připravuje ...

Blesk Podcast: Pozor holky! Nejkrásnější muž planety Chabr je k mání Jiří Marek, Lukáš Červený

Fotogalerie
95 fotografií