Zpěvačka je momentálně s partnerem Reném a dcerkou Amálkou na dovolené a užívá si klidu, jak jen to jde. A právě proto se rozhodla se svými fanoušky o to, co léta zažívá, podělit.

„To, že mi lidi nadávají a píšou, že jsem tlustá, ošklivá, mám hnusnou pleť a já nevím, co všechno... Pal to čert... Já už jsem četla na svou osobu za těch 13 let pěvecké kariéry i horší věci... Nepřijde mi v pořádku, jak se k sobě chováme, už právě kvůli generaci, která nastupuje a v tomhle prostředí sociálních sítí vyrůstá. Teď mi akorát napsala 41letá paní komentář, že jsem ošklivá jak půlnoc a kde můj partner nechal oči...,“ napsala Markéta.

„Ještě že já mám oči v pořádku, vybrala jsem si partnera nejlíp, jak jsem mohla, a Amálka není ošklivá po mně a nebude muset čelit takovým lidem... Jen by mě zajímalo... Jak se asi bude chovat dcera nebo syn téhle 41leté ‚možná‘ maminky? Co bude psát on/ona, když uvidí takový přistup svých rodičů?“ ptá se Konvičková.

Video
Video se připravuje ...

Konvičková vzpomíná na Zagorovou: Měly jsme společné plány! Lucija Veselá

A má pravdu. Proč okolí soudí lidi na sociálních sítí podle fotek, které většinou s realitou nemají nic společného? Své dlouholeté kamarádky se zastal zpěvák Jan Bendig (28).

„Jsi šťastná žena s nádhernou duší i vzhledem, co má krásnou a zdravou rodinku. Je to závist a zlost lidí, co si svůj život svejma chybama podělali. Pak jsou jen smutný a zoufale koukají na displej a šíří jen zlost. Ty máš šťastný život a oni si jen své nervy ze svého smutného a nešťastného života vylejvaj na ostatních na sociálních sítích místo toho, aby si dali svůj život dohromady,“ napsal Honza trefný komentář.

Fotogalerie
31 fotografií