Pavlína Pořízková sdílela na instagramu tajnosnubnou fotku - zásnubní prstýnek na zamilovaně propletených dlaních. Ani jedna z rukou však nepatří známé modelce, co ani s blížící se šedesátkou neztrácí na svých půvabech. Zasnoubil se totiž její syn Jonathan Raven Ocasek (28), a to se svou dlouholetou přítelkyní Erin. „Upřímně, nikdy jsem neviděla pár, který by se k sobě choval tak jako oni: Tak láskyplně, tak dychtivě si každý den prokazovat své city,“ dojala se na sociální síti Jonathanova pyšná maminka, která se v 18 letech stala nejmladší modelkou na obálce Sports Illustrated Swimsuit Issue.

Na zveřejněném snímku bylo vidět, že Erinin prsteníček zdobí nádherný šperk, který, jak Pořízková sama přiznala, patřil Jonathanově otci, hudebníkovi Ricu Ocaskovi (†75). Ten zesnul náhle v únoru 2019. „Nosil ho celé naše manželství. Je to pro mě takový hořkosladký okamžik,“ připustila Pořízková.

„Jeho ruka, tolik připomínající ruku jeho otce, je jemně překryta Erininou: Její něhou, její péčí, její láskou. Odvaha milovat je ten nejodvážnější čin, jaký může člověk udělat. Každý člověk, kterému otevřete své srdce, rozšíří váš život nepředvídatelným způsobem…“

Video
Video se připravuje ...

Pavlína Pořízková: Pro krásu musím tvrdě dřít. Jan Búda

Vychovali jsme dva úžasné mladé muže a nemůžu na ně být více hrdá,“ tvrdí Pořízková, co kromě Jonathana porodila Ocaskovi ještě syna Olivera Oriona (24). Ze svých předchozích vztahů měl pak muzikant ještě další syny, Christophera (58) a Erona (48), kteří jsou herci, hudebníka Dereka (41) a Adama.

Ricu, má lásko, jak si všichni přejeme, abys to tu s námi mohl oslavit,“ dodala nakonec smutně Pořízková, s níž byl Ocasek před svým skonem v rozvodovém řízení. I když ji ve své závěti z dědictví rázně vyloučil, cítila k němu pořád lásku. Bohužel se musela kvůli problémům se závětí soudit. Po mnoha soudních stáních nakonec přece jen na nějaké peníze získala nárok a neodešla tak s prázdnou… 

Fotogalerie
69 fotografií