Vdova po Jiřím Menzelovi (†82) Olga pravidelně radí svým fanouškům, jak mohou vylepšit svůj vzhled. Tentokrát se rozhodla je informovat, jak podle ní zatočit s povislým bříškem. „Taky ho mám, a ne že ne! Aby ne, po třech dětech,“ svěřila se. 

Klíč k úspěchu podle ní tkví v tom, že je o bříško potřeba se starat zevnitř i zvenku. „Chce to nejen zpevňovat cvičením zevnitř, ale pracovat na něm i z venku. Důkladné masáže,“ poradila. Nejprve prý provádí hloubkovou masáž rukama a olejem nebo krémem, a pak přichází na řadu – kartáč! „ A ano, dobře vidíte to červené břicho! Mám ho pak, jak pavián zadek,“ dodala. Prý je to ale příjemné. 

 

A jak to vlastně funguje? „Kůže se prokrví, lépe se vstřebávají nepotřebné tuky a zkrátka po pravidelné 'údržbě' bude i lépe vypadat. A ještě! Tím vždycky začínám… střídám horkou a studenou vodu a vždy končím studenou,“ prozradila, čím se řídí. 

„A kdybyste chtěli vědět, jaký kartáč používám… Kamarádka Zdenička mi věnovala slušný skoro rejžák… Ale prý se s ním čistí sklenice v hospodě. Co sklenice, teprve na břicho je to pecka,“ pochvalovala si. Aby ale měla metoda skutečný účinek, je podle Menzelové nutné provádět drsné masáže každý den. 

 

Video
Video se připravuje ...

Olga Menzelová: Bojím se, že mě Jirka bude chodit strašit a praští mě přes ruce! Luboš Procházka

 

Fotogalerie
73 fotografií