„Změna,“ napsala Marie Růžičková velmi stručně ke snímku, jímž se svým fanouškům a sledujícím na sociální síti pochlubila novou barvou vlasů. Její fanoušci dali najevo, že Mariina proměna se jim líbí. Bohužel zřejmě kvůli dřívějším nepříjemným útokům Marie nedovolila psát k fotografiím komentáře.

Po jejím nedávném návratu z dovolené se totiž setkala s množstvím urážek a jejich důvodem byl právě její vzhled, ne každému se totiž líbí stejný typ žen. „Ježíš, ta je černá, ta je umělá, to je zrůda, vypadá na padesát, přepálená, hubu jako kačer. To je náš dnešní svět. Nikoho nezajímá, jaký je člověk uvnitř, jaký je tvůj charakter, co obsahuje tvůj mozek,“ poskytla ochutnávku toho, co jí někteří lidé píší.

„Každý má přece nějaký vzhled, každý má rád něco jiného a každý je svým způsobem krásný, ale to přece nevypovídá nic o tom, jaký je uvnitř. Nejdůležitější je být zdravý, šťastný, být milován a milovat,“ dodala tehdy extravagantní kráska, která u svých nových fotografií diskusi zakázala zřejmě proto, aby se nedočkala dalších urážek.

Otázkou však zůstává, zda v tomto případě udělala správné rozhodnutí, nové vlasy jí totiž velmi sluší.

Fotogalerie
41 fotografií