S krásnou novinkou se na sociální síti pochlubila sama nevěsta. Sdílela celou řadu nádherných svatebních fotek, z nich je patrné, že si svůj nejkrásnější den jaksepatří užila. V úzkých bílých šatech s rukávy a s dlouhou vlečkou vypadala Alžbeta Bartošová jako pohádková princezna. „A byla svatba! 1. 8. 2022, zásnuby byly 16. 12. 2021,“ uvedla Alžbeta na svém profilu na sociální síti v pondělí, tedy více nežli týden poté, co se po šesti letech randění stala vdanou paní.

Jak se dále svěřila, nešlo o megalomanskou akci, jakou by člověk čekal u celebrity známé z mnoha českých muzikálů, například Muž se železnou maskou, Kleopatra či Angelika, v nichž jí byly svěřeny party hlavních ženských postav. „Byli při tom naši nejbližší, naši věrní přátelé a bylo to úžasné,“ vysvětlila na instagramu kráska, která notně zaskočila nejenom své fanoušky, ale i kolegy a kolegyně z umělecké branže. Ti podle všeho o chystané veselce nic netušili!

Video
Video se připravuje ...

Zpěvačka Betka Bartošová: Jak si udržuje sexy postavu? Thomas Kruchina, Aleš Brunclík

„No né?! To není natáčení? Tak potom všechno NEJ NEJ, ať jste šťastní,“ reagoval s neskrývaným překvapením například moderátor Petr Vágner (44). Ke gratulacím ke spokojenému manželskému soužití se přidal i moderátor Aleš Háma (49), dále zpěvačky Nikola Ďuricová (27), Eliška Ochmanová (33), Dominika Stará (28) a Karolína Neuvirthová (29), či herečka Daniela Šinkorová (49). 

Zajímavá byla i slovní přestřelka s pěveckou kolegyní a herečkou Lucií Bugalovou (35), která před časem neměla ani tušení, že se jejich rozhovor o vhodné kapele na svatbu týkal přímo Alžběty... „Nebylo to pro kamarádku...“ přiznala teď kajícně krásná Betka.

Fotogalerie
38 fotografií