Tiskové konference televize Prima už pár let probíhají velmi stylově a mění se v pořádnou párty. Někdy se tam někdo opije, všichni tancují, sem tam nějaký ten průšvih... a letos?

Tentokrát se akce odehrávala u Hostivařské přehrady, skoro by se chtělo říct i NA přehradě. Horký den totiž někteří herci trávili rovnou ve vodě. Například kráska Denisa Pfauserová. Přišla sice oblečená, ale za chvíli byly šaty dole. Pod nimi skrývala bílé bikiny, a tak nebyl problém skočit do vody a ochladit se. A zřejmě to pomohlo, když se tomu tak vesele smála.

Ostatně nemá se za co stydět, postavu má luxusní. „Běhám, cvičím jógu, snažím se pít hodně vody a nejíst moc večer. Forma je dobrá, cítím se fajn," prozradila pro Super.cz krásná herečka, kterou jsme mohli vidět například ve snímcích Případ mrtvého nebožtíka, Na střeše či Léto s gentlemanem a seriálech Ohnivý kuře, Mordparta či Specialisté. Objevit se má také v novém filmu o Janu Žižkovi, ovšem její zatím největší rolí je stejně s přehledem panovačná princezna Markétka v pohádce Řachanda.

Na tiskovku Primy ji doprovodil její partner Martin, kterého živí marketing, do vody ji ale nenásledoval. Herečka se novým vztahem pochlubila teprve nedávno. Přitom ještě loni v červnu si brala za muže jiného. Jenže manželství nevydrželo a po půl roce přišel rozvod. Teď už to ale může Denisa hodit za hlavu.

 

Video
Video se připravuje ...

Princezna Řachanda Denisa Pfauserová: Za rozvod nemůže pandemie! Markéta Reinischová

Fotogalerie
61 fotografií