Jedno z nejstabilnějších manželství českého showbyznysu mělo opravdu bombastickou svatbu. Romantiku na Vyšehradě trošku opepřil šprýmař Petr Čtvrtníček. „Petr přišel, dal mi obálku a zmizel. A když jsem tu obálku otevřela, stálo v ní: Máte tady bombu,“ prozradí herečka v show Pohádkových 7 pádů Honzy Dědka. Naštěstí se samozřejmě jednalo o jeden ze Čtvrtníčkoých vtípků.

S manželem se Dana Morávková seznámila při práci a naivně si myslela, že mají s Petrem Maláskem velké společné tajemství. „Mysleli jsme si, že to v divadle utajíme, ale všichni hned věděli, že jsme zamilovaní,“ smála se Dana, že láska z nich na všechny strany prý jen sálala.

Hned po roce se narodil syn Petr (24), který rodičům dělá jen radost. Před 14 dny odpromoval v oboru tvůrčí psaní a anglická literatura na univerzitě v anglickém městě Canterbury a získal titul bakalář. Ve studiu bude nadaný syn ještě pokračovat. Na další pikantnosti nejen z hereččina života se můžete podívat už dnes ve 20:15 na Primě.

Dana: Byla jsem opožděná

Dana se od dětství věnovala krasobruslení, gymnastice, baletu a na lítání za kluky neměla čas. „Byla jsem velmi opožděná, ale ráda to přiznávám,“ řekla herečka, která první zkušenosti sbírala o dost později, než je zvykem. „Když jsem šla poprvé k ženskému lékaři a tam se vyplňovalo jméno, věk, adresa a pak pan doktor řekl: Styk? A já vstala,“ dala Dana se smíchem k dobru historku z mládí.

Video
Video se připravuje ...

Dana Morávková má tajnosti před manželem: Nechci se rozvádět! Markéta Reinischová, Lukáš Červený

Fotogalerie
44 fotografií