„Baví mě pozorovat lidi,“ prozradila Veronika. „A baví mě dívat se do oken, když je tma,“ svěřila se herečka během natáčení dnešních Pohádkových 7 pádů Honzy Dědka na zámku Kozel. K dobru dala i historku, jak přeskočila jiskra mezi ní a jejím současným manželem, přestože v té době měl každý někoho jiného.

Miláček a striptýz

Ze školy nastoupila se spolužákem Matoušem Rumlem (36) do Městského divadla v Mladé Boleslavi. Jedna z prvních inscenací, kterou tam zkoušela, byl Miláček v režii Pavla Kheka. „Hrála jsem prostitutku a všechny moje výstupy spočívaly v nějakém striptýzu,“ vzpomínala Kubařová s tím, že režiséři do takových rolí rádi obsazují mladé herečky, které ještě nevzdorují.

A byla svatba

„Nevím, jestli to dělal už s výhledem do budoucna, možná jo, ale oba jsme byli šťastně zadaní jinde,“ prozradila herečka s úsměvem. „V dalším představení jsem hrála taky prostitutku. A pak jsme se vzali!“ dodala Veronika se smíchem.

Chvilková odloučení

Teď v červenci je to už sedm let, co si Veronika a Pavel řekli své »ano«. On jako divadelní režisér jezdí kvůli práci po celé republice, ona zakotvila v Dejvickém divadle. „Jsme zvyklí na chvilková odloučení. Zato pak si to vynahradíme. Mám štěstí, že můj muž je režisér, má tedy náležitou představivost a fantazii. Přijdu domů unavená a tam mám připravený masážní salon, neváhá přitom přestavět nábytek,“ chválí Veronika svého životního partnera.

Z princezny je královna

Veronika zazářila jako rozmarná princezna Rozmarýnka v Troškově pohádce Nejkrásnější hádanka. „Když představujete princeznu, máte nástup do maskérny asi o hodinu a půl dříve než ostatní, protože se z vás snaží vytvořit krásnou bytost,“ posteskla si herečka, která už povýšila z princezen na královny. Dokladem toho je například pohádka Tajemství staré bambitky 2.

Video
Video se připravuje ...

Veronika Khek Kubařová: Přestaňte se mě ptát, kdy budu těhotná! Markéta Reinischová

Fotogalerie
36 fotografií