Své ANO si dnes řekl herec Karel Zima a jeho přítelkyně Lucie. Svatba se odehrála na zámečku Bon Repos nedaleko Prahy a sešla se zde pěkná řádka hostů. Aby také ne, svatba byla totiž perfektně naplánovaná a hosté se měli na co těšit.

Zimovi i jeho nevěstě to velmi slušelo. Ani jeden z nich neměl ponětí o tom, co na sebe obleče ten druhý, oba se ale shodli na bílé barvě a nejen u oltáře jim to velmi slušelo.

Obřad se odehrál pod širým nebem venku v krásné přírodě, hostina se ale konala uvnitř. Novomanželé si společně vychutnali knedlíčkovou polévku, jak bývá na svatbě zvykem, a došlo i na další tradice, z nichž některé pojali maličko netradičně. Nevěsta například neházela svatební kyticí, ale se zavázanýma očima stříhala stuhy, jejichž druhý konec držely přítomné svobodné dámy, ta jejíž stuha zůstala poslední, se podle pověry do roka vdá. Kromě toho se svatební hosté mohli těšit i na to, že si ze svatby něco odvezou, součástí programu totiž byla i tombola.

Jejich svatbu si nenechalo ujít mnoho jejich slavných kolegů například Zlata Adamovská s manželem Petrem Štěpánkem nebo Jaromír Nosek s partnerkou. Kdo další se jejich velkého dne zúčastnil, se podívejte v galerii.

Video
Video se připravuje ...

Herec Karel Zima se oženil! A teď by rád děti! Herminapress

Fotogalerie
33 fotografií