Moderátorka Zuzana Bubílková se i přes čerstvých sedm křížků na krku udržuje v perfektní fyzické kondici, a tak běh patří mezi jednu z jejích oblíbených volnočasových aktivit.

Po posledním víkendovém běhu, kdy Česko sužovala vlna veder, se s fanoušky na sociální síti podělila o fotku, na níž právě doplňuje tekutiny po náročném sportu. Komentářem u fotky však vzbudila velkou pozornost. „Po běhu mám žízeň jak Dáda,“ napsala bez servítek (a bez urážky?) oblíbená satirička s humorem sobě vlastním.

Patrně každému jejímu sledujícímu rázem došlo, že onou Dádou myslela herečku a zpěvačku Dádu Patrasovou, o níž se už několik let spekuluje, a její manžel Felix Slováček (79) to potvrzuje, že má dlouhodobé problémy s alkoholem. Naposledy na sebe v této souvislosti upozornila koncem května, kdy opět bourala nedaleko svého domu na pražských Vinohradech. Dechovou zkoušku prý poté odmítla.

A reakce Patrasové na komentář Bubílkové, leč s odmlkou, na sebe nenechala čekat. „Cože?“ napsala překvapeně Patrasová pod příspěvek Zuzany. No, vypadá to, že Dádu asi tento na pohled nevinný komentář nejspíš tak vtipný nepřipadá…

Video
Video se připravuje ...

Bez urážky! Zuzany Bubílkové: Jubileum královny Alžběty II. a slet čarodějnic Zuzana Bubílková

Fotogalerie
30 fotografií