Na slavnostní premiéru komedie „Kdyby radši hořelo“, která se konala ve středu 15. června večer v Lucerně, nikdo z přítomných asi dlouho nezapomene.

Naskytl se jim totiž neopakovatelný pohled, když k Lucerně přijeli Miroslav Krobot, Anna Polívková, Vladimír Škultéty a režisér Adam Koloman Rybanský na palubě nefalšovaného hasičského vozu. 

Vladimír Škultéty.si dokonce oblékl i hasičskou uniformu a zůstal v ní i na premiéře. Zato Miroslav Krobot, co si ve snímku zahrál respektovaného náčelníka hasičů, do toho nešel a raději se ukázal v civilu - v šedé košili a tmavých kalhotách. 

Jednoznačně nejkrásnější byla ale samozřejmě Anna Polívková v letních květovaných šatech. Když vylézala z hasičského vozu, asi si uvědomila, že sukně možná nebyl nejšťastnější nápad, ale naštěstí měla kolem sebe jen samé gentlemany. Ti jí dolů pomohli a k žádnému faux pas vůbec nedošlo. 

Naopak se všichni společně vyfotili, dokonce i s opravdickými požárníky. A to vše přímo před pražskou Lucernou... A pak rovnou na rudý (jak taky jinak) koberec. 

VIDEO: Trailer filmu

 

Aréna hvězd – Největší koncertní bomba už v září 2022! Michal David, Monika Absolonová, Dalibor Janda a spousta dalších. Vstupenky si zajistíte ZDE!

Fotogalerie
49 fotografií