K odhodlání přesvědčila Daru nejen dospívající slečna, ale také komentář jednoho ze sledujících slovenské zpěvačky, který bez skrupulí napsal, že by měla něco dělat se svými křivými zuby.

Zatím se Dara s neviditelným strojkem v puse sžívá a podle všeho to není úplně procházka růžovým sadem. „Upřímně? Přiznávám, nejde o nijak příjemnou záležitost a představa, že mě čeká ještě celý rok s touto nádherou v puse, mě ještě stále znepokojuje. Když už jsem se k tomu, i ze solidarity k Lole, odhodlala, vydržím,“ napsala blondýnka s tím, že svůj boj za krásným úsměvem rozhodně nevzdá.

VIDEO: Dara Rolins jako módní ikona boduje! Ale mají šanci i korpulentní ženy? 

Video
Video se připravuje ...

Dara Rolins jako módní ikona boduje! Ale mají šanci i korpulentní ženy? Markéta Reinischová

„Kromě toho, že jsem se s tím ještě stále nenaučila pořádně mluvit, jde i o dost slušnou dietu, koho by pořád bavilo si rovnátka stále nandavat a vyndavat,“ dodala Dara s tím, že ještě dlouho se jí tak budou na fotkách zuby lesknout a budou zvláštně zamlžené. Pro krásu se zkrátka musí trpět.  

Aréna hvězd – Největší koncertní bomba už v září 2022! Michal David, Monika Absolonová, Dalibor Janda a spousta dalších. Vstupenky si zajistíte ZDE! 

Fotogalerie
33 fotografií