Dara Rolins si plnými doušky vychutnává pocit zamilovanosti i vztah s fotbalistou. Využívá toho ale také v práci a nezapomíná na fanoušky a fanynky. „Jsem pro ně inspirací, že i žena, které je padesát, což mě tento rok bude, se může zamilovat jako patnáctiletá,“ odhalila v primáckém Showtime.

Nechala se navíc slyšet, že si s Pavlem oba připadají, jako by se vrátili do puberty. Ovšem ne tak docela, když už oba mají leccos za sebou, a zpěvačka má dokonce dceru Lauru (14) s bývalým partnerem Matějem Homolou (48). 

„Laura sama a velmi přirozeně zjistila, že má Pavla taky ráda, takže hurá,“ radovala se s tím, že Nedvěd si s Laurou prý krásně rozumí. A potkal už i jejího tatínka. Setkání prý domluvila právě malá slečna, když tátu pozvala. „Bylo to hrozně fajn, dali si kafe, dokonce přestěhovali společně Lauře její pracovní stůl – muži, jak se patří,“ libovala si Rolins. 

Prvomájové políbení si s partnerem ale letos nevyměnila. Ji povinnosti uvázaly k Praze, zatímco Pavel je v současnosti v Turíně kvůli fotbalu. Blonďatá pěnice se už ale těší, až za ním zase pojede. Jak odhalila, u partnera už má i kartáček na zuby – zřejmě to tedy vypadá na vážnější a trvalejší známost. „Jsou tam dva kartáčky a Pavel má u nás taky jeden,“ netajila se Dara.

A chtěla by mít se svou láskou i společnou domácnost? „Nevím, já to vlastně neznám, já jsem vlastně nikdy neměla s nikým regulérní vztah a ten opravdu bydlící rodinný život, ale ono to u nás asi nehrozí, protože jsme oba v pohybu,“ přiznala. Rozhodně jí ale netypický styl života netrápí: „Já jsem ráda, že mám po svém boku velmi akčního a energetického… energického,“ přeřekla se Rolins a opravila se, ale vzápětí přiznala, že na Pavla sedí i první slovíčko, protože pořádně září… „Nejvíc v noci,“ smála se v Showtime laškovně.

VIDEO: Dara Rolins jako módní ikona boduje! Ale mají šanci i korpulentní ženy? 

Video
Video se připravuje ...

Dara Rolins jako módní ikona boduje! Ale mají šanci i korpulentní ženy? Markéta Reinischová

Fotogalerie
58 fotografií