Při pohledu na její dekolt to hrozí srážkou s jiným člunem! Protože do očí se jí opravdu dívat nikdo nebude a další kapitáni by rychle mohli ztratit kontrolu nad svými čluny. Modrými plavkami se sladila s mořem, nahodila svůdný pohled a poslala to svým fanouškům na sociální síti. 

Ti samozřejmě vrní blahem a ženy tiše závidí. „Jste krásná. Vím, že se závidět nemá, tak aspoň tiše závidím,“ přiznala se jedna z nich. 

To mužské pokolení je nadšené. „Když tak připlavu kapitánko,“ nabízí se jeden, ale asi mu nedochází, že na palubě je i její manžel a jeho svalnaté tělo už na pohled vzbuzuje respekt. 

Moderátorka Hlavních zpráv na Primě letos v lednu na exotickém ostrově Mauricius řekla ANO svému snoubenci, podnikateli Ivanu Heckovi.

VIDEO: Sexy moderátorka Perkausová po tajných zásnubách: Svatba v nedohlednu! 

Video
Video se připravuje ...

Sexy moderátorka Perkausová po tajných zásnubách: Svatba v nedohlednu! Markéta Reinischová

Obřad byl velmi romantický a oba si ho užili. „Chtěla jsem se trošičku pousmát, když vlastně jsme si museli říkat navzájem sliby, a viděla jsem, že tím, jak já pracuju v televizi, tak jsem neměla problém s tím poslechnout si pár vět a nějak je říct, protože si je za ty roky nějakým způsobem zapamatuju, ale Ivan, to jsem viděla, že se strašně soustředí na to, aby si to všechno zapamatoval a aby to řekl správně, jak to říká ta paní překladatelka a aby to hezky vyznělo. Mně připadal v tu chvíli strašně milej. Byla to opravdu krásná, milá a čistá svatba. Opravdu, bílý písek, moře, palmy, člověk si vyzná tu lásku, řekne si ano, předá si prstýnky, rozkrojí dortík, nakrmili jsme se navzájem dortíkem a byli jsme manželé.“ 

Fotogalerie
51 fotografií