Léto se kvapem blíží, tak se modelky a další krásky pyšnící se božskými křivkami vystavují u bazénů jako divé. Ne jinak tomu je i u Agáty Hanychové, která před pár týdny dala vale dalšímu ze svých objevů. Slovenský chirurg Andrej dostal košem stejně jako předchozích 7-8? mužů, kteří prošli Agátinou náručí od rozvodu s hercem Jakubem Prachařem (38).

Zatímco Prachař měl od jejich odloučení oficiálně dva vztahy, první s topmodelkou Denisou Dvořákovou (31), současný s herečkou Sarou Sandevou (24), Agátin „casting“ na pana vyvoleného je o něco obšírnější a složitější.

Že by byla moc náročná? Ve vzhledu to totiž nebude. Přestože Agáta po porodu dcery Mii (4) definitivně sekla s modelingem a věnuje se převážně influencer marketingu, křivky modelky má stále, přestože je sama věčně nespokojená. Že ještě nepatří do starého železa a má co ukázat, připomněla fanouškům na svém profilu sexy fotkami v plavkách, ve kterých odhalila opálené a bezchybné křivky. Je vidět, že tady se prostě maká a „nežere“!

VIDEO: Vnadná miss Šlégrová o nenávisti s Hanychovou: Naříznuté podpatky? Agáta mě překvapila!

Video
Video se připravuje ...

Vnadná miss Šlégrová o nenávisti s Hanychovou: Naříznuté podpatky? Agáta mě překvapila! Kisa Císařová

Fotogalerie
54 fotografií