Sotva slavný český Terminátor vyhrál boxerský zápas se zpěvákem Marpem, už zase se vrátil do tělocvičny a tvrdě maká na dva důležité zápasy. V sobotu 4. června bude v německém Frankfurtu bojovat s polským zápasníkem Michalem Pasternakem. A bude to pro Karlose Vémolu důležitý boj!

Tohle bude Oktagon 33, 4. června, kdy moje krásná žena slaví 33. narozeniny. Tak jak to asi může dopadnout?“ směje se Karlos a dodává: „Bude to dárek k jejím narozeninám,“ těší se Vémola, který na začátku července oslaví svých 37 let. V sobotu 23. července se plánuje utkat o titul šampiona ve střední váze. V kleci by se měl poprat s Brazilcem Rafaelem Xavierem alias Kratosem.

Lela je ta pravá

Pouhých pět dní poté se bude poprvé ženit. Navlíknout prstýnek měl své dlouholeté partnerce Lele Ceterové již minulý rok, ale kvůli zranění, slavnost odložil. Svůj záměr ale nezměnil, protože Lela je podle něj ta pravá: „Nejvíc jsem si Lely začal vážit, až když se narodily děti a vidím, jak se o ně stará. Je to skvělá máma. V tu chvíli jsem poznal, že je to ta pravá,“ vysvětlil v Blesk Podcast.

Zbitý ženich

Datum 28. července není náhodné. Karlos a Lela měli ten den své první rande. A že bude pravděpodobně pouhých pět dní po Karlosově zápasu a na fotkách může mít modřiny v obličeji po tvrdách ránách? Tak to má být! „Na svatebních fotkách nemůžu být ošklivý, protože budu mít přes rameno titul šampiona, a to je úplně jedno, s jakým obličejem. Já jsem svojí ženě slíbil, že budu šampion, a to je jediný, na čem mi záleží,“ říká odhodlaný Karlos.

Svatbu připravuje převážně sám a chce, aby byla perfektní. Lela má zase na starosti sladit si šaty, v nichž se vdá. „Svatba bude velkolepá. Když je to jednou za život, tak si to chci užít. Budou tam pro mě takové úplně normální standardní věci jako kolotoče, lvi, muzika, stovky lidí. Takže se na to těším,“ směje se Karlos Vémola. Na svatbě nebude chybět ani jeho nevlastní dcera Sky a syn Karel žijící v Londýně. Přiletí den před tatínkovou svatbou.

Kolotoč, lvi a překvapení

Kolik za opuletní večírek zaplatí, nechtěl Karlos příliš specifikovat. „Svatba bude stát víc než dost,“ tajil přesnou sifru, ale po chvilce přeci jen prozradil víc: „Já si dám do hlavy, co tam chci, a až potom řeším, kolik to bude stát. A neubírám věci, protože to stojí moc. Například chci kolotoč s labutěmi, jako měl Bohoušek z Dědictví aneb Kurvahošigutntag, tak až potom řeším, kolik budou stát. Důležitý je, že je chci a mám pár dobrých světských přátel, kteří budou schopní je sehnat. Potom až řeším, kolik budou stát. Teď se jen zabývám tím, jak je tam dopravit, aby to povolili, aby se to s nikým neskácelo,“ prozradil Karlos Vémola v podcastu.

Kolotoč ani lvi nebudou jedinou atrakcí, kterou plánuje. Na dotaz, zda-li má na svatbě nachystané nějaké překvapení, Karlos tajemně odpovídá: „Já myslím, že tam bude překvapení víc než dost,“ a s čtveráckým úsměvem dál napíná všechny, jak asi nejočekávanější svatba roku bude nakonec vypadat. 

Co říká na kritiky o nevzhledném boxerském zápasu s Marpem a jestli se dostatečně zajišťuje na život po konci kariéry, prozradil MMA bojovník Karlos Vémola v Blesk Podcast:

Video
Video se připravuje ...

Blesk Podcast: Na svatbě budu zbitej, ale s pásem, říká Karlos Vémola Jiří Marek, Lukáš Červený

Fotogalerie
98 fotografií