Petr Sepéši nešťastně zahynul v roce 1985 na železničním přejezdu, když do jeho vozu narazil vlak. Ačkoli mu bylo teprve 25 let, stihl po sobě souhrou okolností zanechat syna. Ten se ale narodil až pět měsíců po tátově smrti... 

Petr Belhocine, v doprovodu své maminky, dorazil i na slavnostní premiéru Ivety a u té příležitosti se podělil i o pár slov. Úplně jsem se tam viděl. Koukal jsem na to vyděšeně, nebo spíš udiveně. Otočil jsem se na mámu a zeptal jsem se: A on fakt byl takovýhle? A ona na to: Jo, úplně přesně to trefili. Tak už vím, po kom to mám, tu svoji prudkost,“ prohlásil v rozhovoru pro Nova Plus

„Smál jsem se i plakal, pak se zase smál a znovu plakal. Bylo to pro mne hodně zajímavé v tom, že jsem pochopil spoustu věcí ze svého života. Dostal jsem i odpovědi na to, proč se někdy chovám tak, jak se chovám,“ prozradil po slavnostní premiéře minisérie o Ivetě Bartošové pro Blesk.

Velkou otázkou, nad kterou si lámala hlavu řada fanoušků, dlouho zůstávalo, zda Sepéši o těhotenství tehdy teprve sedmnáctileté Marie věděl.

„Já jsem se narodil až po jeho smrti. Máma mu to ani nestihla říct. Ona mu to chtěla oznámit, chtěli to nějak probrat. Jak on byl rozlítaný, tak se s mámou nepotkávali tak pravidelně, a pak se stala ta nehoda, ještě než se to dozvěděl. Co vím od mámy, tak mu to nestihla říct,“ prozradil Belhocine. Sám se prý o tom, kdo je jeho táta, dozvěděl až v průběhu dětství od prarodičů.

VIDEO: Jaký je příběh nesmrtelného hitu Knoflíky lásky? Druhý díl Ivety míří na Voyo

Video
Video se připravuje ...

Jaký je příběh nesmrtelného hitu Knoflíky lásky? Druhý díl Ivety míří na Voyo Voyo

Fotogalerie
43 fotografií