„Když už s vámi sdílím skoro vše... Tak chci i tohle. Konec jedné etapy,“ prozradila před nedávnem Charlotte Štiková na sociální síti, že se s Ivkem rozešli. Kdo by si však myslel, že právě vnadná blondýnka bude tou, kdo najde novou lásku jako první, ten se šeredně spletl.

Novou láskou se totiž pochlubil Ivko a kde jinde než na sociální síti, kde rovnou své přátele a fanoušky upozornil na to, že je opět ve vztahu. Charlotte nechal jeho příspěvek chladnou a nijak na něj nereagovala. Její sestra Ornella (29) s manželem Josefem Koktou (65) si ho ovšem všimli a jejich reakce je poměrně nečekaná.

Zatímco Ornella Koktová radostnému příspěvku svého exšvagra dala pouhý palec nahoru, její manžel se neudržel, a dokonce přidal i komentář. „Jo!“ napsal stručně, a je tak jasné, že mezi bývalými švagry nepanuje žádná nevraživost, a dokonce to vypadá, že Ivkova nová přítelkyně se Josefovi líbí. Z jejich reakcí se navíc dá vyčíst i to, že rozchod Ivka a Charlotte proběhl v klidu a bez zbytečných intrik, jinak by jen těžko udržel dobré vztahy s Ornellou a Josefem.

Video: Verešovou okradli na horách. A Kokta přichází o zrak!

Video
Video se připravuje ...

Verešovou okradli na horách. A Kokta přichází o zrak! Petr Macek, Lukáš Červený

Fotogalerie
48 fotografií