Během dvou let prý populární zpěvák dost nabral a pak zase hubnul. „Tím, že byl covid a první rok se nic nedělalo, člověk zlenivěl. Přibral jsem skoro na metrák, měl jsem devětadevadesát kilo!“ přiznává zpěvák.

„A tehdy jsem si řekl, že sto kilo přece nemůžu mít. Když jsem na váze viděl ty dvě devítky, to byl ten moment, kdy jsem si uvědomil, že takhle to nejde...“ pokyvuje David hlavou.

S hubnutím měl přitom předtím potíže. „Diety znám, ty mi nepomáhají, přišel by jo-jo efekt. Až mi kamarád poradil sestavit kalorické tabulky. To zafungovalo neuvěřitelně,“ prozrazuje Michal s tím, že se mu srovnal metabolismus.

„Začal jsem jíst pravidelně, ale méně. Váha šla dolů, pak se to zpomalilo, ale jsem spokojený. Na pódiu je to znát. Člověk se cítí líp, nezadýchá se,“ pochvaluje si zpěvák, jehož váha se teď pohybuje okolo 85 kil.

VIDEO: Michal David po dvou letech oslaví 60: Konečně jsem zase v kondici! Zhubnul 15 kilo!

Video
Video se připravuje ...

Michal David po dvou letech oslaví 60: Konečně jsem zase v kondici! Zhubnul 15 kilo! Petr Macek, Lukáš Červený

Koncerty budou

Fanoušci si ho po dvou letech užijí do sytosti třeba v jeho narozeninových O₂ arenách. „Měly být přede dvěma lety na moje šedesátiny, pak se to asi třikrát přesunulo, byly neustále nové mutace covidu,“ vysvětluje zpěvák.

Teď už megakoncerty konečně budou: 28. a 29. června. „Vrátila se nám za tu dobu jen jedna vstupenka – od paní ve vyšším věku, která říkala, že neví, jestli se toho dožije,“ dodává David s úsměvem.

Koncertů má ale mnohem více. „Už 21. dubna jsem v rámci Britterm tour 2021 v Pardubicích a 7. května v Českých Budějovicích. Pak mě čekají koncerty na Slovensku – 21. června Bratislava a pak v Trenčíně, kde budu dělat předskokana DJ Bobovi. A v Olomouci mě ještě čeká koncert se Sandrou,“ dodává spokojený král diskoték.

Fotogalerie
50 fotografií