To, že je partnerka Jakuba v jiném stavu, prasklo na jejich tajné svatbě na pražské Náplavce, loni v listopadu. Netrvalo dlouho a manželé potvrdili, že čekají miminko, a otec Kuby Karel Vágner (80) „práskl“, že to bude holčička. 

Informaci o narození holčičky jako první přinesl Blesk. Nejznámější český rybář se poté pochlubil i sám. „V životě jsem viděl opravdu krásná místa. Procestoval jsem v podstatě celý svět a zažil kouzelné chvíle, které se nedají popsat slovy. Ale pak vidíte svou ženu, jak křičí bolestí, aby přivedla na svět úplně nový život. Můžete slyšet tisíce příběhů, ale najednou je to realita a je to pěkně drsné. Možná jsi ten nejtvrdší chlap, ale do očí se ti derou slzy. Chtěl byste své ženě pomoci v bolestech, ale nemůžete,“ napsal Vágner na svůj Instagram. 

VIDEO: Vágner a Nováková po StarDance: Do finále jsme šli prohrát

Video
Video se připravuje ...

Vágner a Nováková po StarDance: Do finále jsme šli prohrát Luboš Procházka, Jan Jedlička

Vše, co jsem viděl a zažil, najednou dostává zcela nový rozměr. Vlastně to asi ještě nechápu. Jsem táta a mám dceru. Moje největší hrdinka Claudia mi dala malou rybářku Kayu,“ pochlubil se netradičním jménem novopečený otec. 

Sestra Jakuba Tereza na sociální síti propálila, že nejmladší z rodu Vágnerů dostala ještě jedno jméno. Na dárky pro malou v podobě švýcarského skládacího nožíku a hodinek, které dostane v pozdějším věku, nechali vyrýt celé její jméno – Kaya Eva Vágner. Eva se totiž jmenuje maminka Claudie.

Fotogalerie
41 fotografií