Miminko se podle jeho otce Karla Vágnera (79), který i prozradil, že to bude holčička, mělo narodit v březnu. Nakonec ale miminko přišlo na svět až nyní! A podle zdroje z rybářova okolí, který narození vytouženého potomka rybářského páru sdělil Blesku, dostala dívka krásné a pro tuzemské poměry netradiční jméno jméno Kaia.

Pro známého skladatele to je již osmé vnouče! Syn Josef (31) má dvě holčičky Amélii a Jasmínku, dcera Tereza (29) holčičku Madlenku a chlapce Alberta Astera, a nejstarší syn Karel ml. (45) má z předchozího vztahu syna Káju, a s manželkou Simonou Krainovou (49) dva kluky Maxe a Bruna. 

Celosvětově uznávaný rybář v minulosti zkoušel štěstí v lásce hned několikrát, a to mimo jiné i s modelkou Eliškou Bučkovou (32). Jenže jeho láska k rybám způsobovala, že často cestoval, což ženám, které se již chtěly usadit, tak úplně nevyhovovalo. Nakonec ale našel právě Claudii, která jeho lásku k rybaření sdílí, protože se sama věnuje rybaření a je uznávanou kaprářkou. 

Jakub cestování za rybami neomezil ani v době, kdy jeho žena byla ve vysokém stupni těhotenství. V únoru a březnu odcestoval do Afriky natáčet třináctidílný seriál S Jakubem v přírodě pro ČT.

VIDEO: Vágner a Nováková po StarDance: Do finále jsme šli prohrát

Video
Video se připravuje ...

Vágner a Nováková po StarDance: Do finále jsme šli prohrát Luboš Procházka, Jan Jedlička

Miluji všechna ta krásná i podivná místa…nikdy ale nezapomenu, kde je můj domov. Krásný večer z Afriky přátelé,“ zdravil na dálku z divočiny Vágner. 

Fotogalerie
42 fotografií