Táta Anny K. svou dceru velmi podporoval a pravidelně jezdil na její vystoupení. „Protože si vždycky moc užíval moje koncerty, chtěla bych mu ten první letošní, který bude právě na apríla v Holýšově, věnovat,“ napsala na sociální síť zpěvačka a přidala archivní fotku.

Tato naše horalská fotka vyšla v 99. roce v časopise Story. Musím se přiznat, že si tento výlet, kdy mi byl rok, nepamatuju. Pamatuju si ale mnoho dalších z let pozdějších, vždycky byly zkrátka nezapomenutelný. A neodpustím si poznámku na závěr – tatínek byl frajer, že jo?“ pochlubila se Anna K., která i smrt svého táty oznámila tehdy na sociální síti. 

VIDEO: Anna K. se pochlubila prstenem od přítele! Je to ten zásadní

Video
Video se připravuje ...

Anna K. se pochlubila prstenem od přítele! Je to ten zásadní Markéta Reinischová, David Turek

Ano, byl to nejen frajer, ale i muž, jaký má být, byl mým kolegou v práci a bylo s ním moc fajn, děkuji, že jsem s ním mohla několik let pracovat, za jeho energii, nadhled,“ potvrdila její slova bývalá kolegyně zpěvaččina otce. 

Pro mého tátu!!!! Ať jsi kdekoliv, doufám, že tam bude jen krásně a dostane se k Tobě moje energie, láska a vděk za vše, co jsem v tomto životě! Miluju tě, tatínku a vždycky budu!!! Tvoje dcera,“ napsala v roce 2014.

Fotogalerie
41 fotografií