Ještě před týdnem společně strávili dovolenou v Dubaji a nic nenasvědčovalo tomu, že se schyluje k rozvodu. Zatímco Veronika s jejich dcerou Kordulou (16) letěly z Česka, Stropnický z Izraele. 

Děkuju všem, kdo nám přejí, že jsme na pár dnů zase rodina,“ napsala na Instagram Žilková. Po dovolené ale přišel šok, Martin své ženě mailem oznámil, že s jejich manželstvím je amen. „Stálo v něm, že už mě nemiluje a že se mi omlouvá,“ přiznala Žilková v exkluzivním vyjádření pro Blesk.

Netrvalo dlouho a herečka si postěžovala na sociální síti. „Dnešní absurdita, exministr obrany, místo obrany své rodiny v době válečného napětí, sedí ve vile s atomovým krytem a svoji rodinu rozbíjí. Vtip? Ne!,“ píše Žilková, pro kterou to stejně jako jejího manžela bude už třetí rozvod. 

VIDEO: Veronika Žilková slavila 60: Dostala knihu a dvě děti!

Video
Video se připravuje ...

Veronika Žilková slavila 60: Dostala knihu a dvě děti! David Turek

Zaskočilo mě to, napsala jste to stručně a jasně. Držte se,“ komentuje jedna z jejích sledujících. „Jasně, stručně, výstižně řečeno. Správně. Nikomu do soukromí nic není a na Vás je, co chcete říct nebo ne. Držím palce v těžkém období,“ shoduje se další. 

Diplomat a rozchod e-mailem? To není diplomat, ale s*áč,“ rozčiluje se jiná sledující. „Na stará kolena rozvod, oh bože, co si od toho slibuje p. Stropnický. Veroniko, držte se, jste bezva ženská, i Agáta.“

Fotogalerie
52 fotografií