Olivie Žižková teď prožívá velmi smutné životní období. 24. února zemřel její milovaný manžel, známý bubeník Jan Žižka. Nakazil se virem covid-19, proti němuž se nenechal očkovat – a ještě na to byl hrdý. Příčinou jeho skonu pak byla sepse, která se mu rozjela v organismu. Od té doby truchlící vdova zásobuje instagram i facebook dojemnými fotkami s manželem, který jí pomohl i v hudební kariéře a kterému vděčí za své nové jméno.

Nyní však sdílela fotku, na níž jsou manželé Žižkovi v živé debatě s další hvězdou českého hudebního šoubyznysu, které se stal osudným koronavirus – s Ladislavem Štaidlem (†75). Ten by slavil sedmasedmdesáté narozeniny – kdyby se minulou zimu, krátce před šestasedmdesátinami, neodebral na věčnost. „Milý Ládiku, posílám ti k narozeninám tam nahoru hodně boží lásky, vzpomínek a myšlenek... vzkázala mu skrze sociální sítě Žižková.

VIDEO: Krytinářova nahotinka Žižková zpěvem proti migrantům: Jak k tomu došlo, že jich tolik prošlo?

Video
Video se připravuje ...

Krytinářova nahotinka Žižková zpěvem proti migrantům: Jak k tomu došlo, že jich tolik prošlo? youtube.com

„Hezky si to tam všichni oslavte, zahrajte si vaše oblíbené songy, ale úplně ze všeho nejvíce opatruj mého Jeníčka, děkuji,“ dodala vdova, pro kterou byl Žižka „nejen manželem, ale i tátou, kterého celý život tolik potřebovala“. Ve vztahu byli ostatně dlouhých 20 let. Pod společným snímkem s autorem hitů Přijela pouť, Kávu si osladím nebo Trezor se to okamžitě začalo hemžit podporou fanoušků a známých – i kdyby jenom v podobě „lajku“. „Škoda této party chlapů, rozdávali pohodu, klid a mír,“ podotkl jeden z nich.

Fotogalerie
82 fotografií