O tom, že i on se nakazil covidem -19, informoval své fanoušky na konci ledna. Tehdy onemocněla i jeho žena Olivie Žižková. Ovšem u známého bubeníka má nemoc mnohem horší průběh. O manželově zdravotním stavu poměrně pravidelně informuje na sociální síti a z její poslední zprávy je jasné, že jeho zdravotní stav je opravdu závažný. Dokonce jí volal lékař, aby manžela přijela navštívit.

„Jela jsem Honzíčka navštívit, protože pan doktor mi volal, že jeho stav se velmi zhoršil, že tam nastala celková sepse organismu, čili otrava krve,“ uvedla Olivie Žižková zdrceně. „Nastalo selhání ledvin a dalších orgánů, takže ten stav je velmi vážný, ať se za ním přijedu rozloučit,“ svěřila.

Ovšem jakoby špatných zpráv nebylo málo, z návštěvy nakonec sešlo. „Sestřička mi změřila teplotu a zjistila, že mám 37,9, takže mě tam nemůže pustit, a že by ani nedoporučovala, abych Honzíka viděla, protože vypadá nejhůř, za celou dobu, co tam vlastně je. Takže jeho stav se velmi zhoršil,“ prozradila zdrcená žena s tím, že bude jeho fanoušky i nadále informovat.

Dále prozradila, že Janu Žižkovi nasadili lékaři další antibiotika a uvidí se, zda zaberou.„Naděje sice umírá poslední, ale pan doktor mě už vlastně připravil na nejhorší...“ plakala.

Video: Krytinářova nahotinka Žižková zpěvem proti migrantům: Jak k tomu došlo, že jich tolik prošlo?

Video
Video se připravuje ...

Krytinářova nahotinka Žižková zpěvem proti migrantům: Jak k tomu došlo, že jich tolik prošlo? youtube.com

Fotogalerie
44 fotografií