Jana se s odstupem času dokáže na každou svou životní etapu, ať už dobrou, anebo špatnou, dívat s nadhledem.

„Pro mě bylo nejhezčí životní období, když už jsem se cítila jako zralá žena, byla jsem matkou. Asi od čtyřicítky do šedesátky, a vlastně i teď. Každé životní období má něco do sebe. Ani to stáří není špatné, sice už nemáte tolik energie, není tak bezstarostné, ale není to špatné. To se stane každému, že zestárne a život se mu začne krátit. Škoda každého promarněného roku,“ řekla v rozhovoru pro blesk.proženy.cz herečka.

VIDEO: Jana Švandová šla s pravdou ven. Proč si nepůjčuje šaty jako všechny kolegyně!

Video
Video se připravuje ...

Jana Švandová šla s pravdou ven. Proč si nepůjčuje šaty jako všechny kolegyně! Markéta Reinischová

I když by pro její postavu spousta žen vraždila, tak ne vždy byla se svým tělem spokojená. „Jako mladá holka jsem měla mindrák ze svých bujných vnad, že nemám dlouhé nohy nebo že jsem malá. A v naší profesi, když se vám něco nepodaří, je hrozně jednoduché vám vzít sebevědomí,“ tvrdí Jana, kterou dokáže zvednout ze židle informace, že její ňadra jsou dílem plastických chirurgů.

„To rozhodně není pravda. Nějakou dobu jsem své poprsí záměrně schovávala. A když jsem přišla s výstřihem, tak se hned psalo, že jsem si je nechala zvětšit,“ usmívá se Švandová, jež je už trojnásobnou babičkou.

Fotogalerie
39 fotografií