Kdyby mu nešlo herectví, má od prosince 2019 stále platnou živnost poskytování služeb zemědělství, zahradnictví, rybníkářství, lesnictví a myslivost. Na sebe má napsané také provozování kulturních, kulturně-vzdělávacích a zábavních zařízení, trhů a podobných akcí. Poskytování technických služeb, živnost na přípravné a dokončovací stavební práce. Dokonce jednu koncesovanou na prodej kvasného lihu, konzumního lihu a lihovin.

„V ničem už nepodnikám. To jsem tehdy založil a dělal jen ty stavební práce. Opravovali jsme byty, než jsem po seriálu Most! dostal další nabídky k natáčení,“ řekl deníku Aha! představitel Ludvy v seriálové Ordinaci. „Hospodu jsem chtěl, ale vůbec jsem ji nezačal provozovat,“ svěřil herec, který také tančil ve StarDance. Současně s tím odmítl tvrzení zlých jazyků, že právě na tuhle živnost žádal o státní podporu vypsanou při covidové pandemii. „O nic jsem nežádal,“ dušoval se.

Dluh bude splácet ještě zhruba čtyři roky. „Peníze si z příjmu rovnou strhává insolvenční správce,“ dodal Godla. Zatím ho naštěstí zaměstnává kvůli přirozenému talentu film a zábava. Přesáhl i hranice. V polovině ledna natáčel slovenskou komedii Villa Lucia s režisérem Michalem Kollárem, kde hraje svérázného policistu.

Měsíčně splácí 41 479 korun

Herec si nasekal s manželkou Janou (39) dluhy půldruhého milionu korun! Od února 2020 měsíčně splácí 41 479 korun! V té době natáčel Ordinaci v růžové zahradě, za kterou inkasoval podle informací 58 tisíc. K tomu se připočetl manželčin invalidní důchod 9 831 Kč a po odečtení dlužné částky zůstalo Godlovým na živobytí 11 152 korun. To nebylo ani na zaplacení nájmu.

Video: Vdova čeká na schválení hrobu Žbirky! A Godla zazdil Stardance kvůli alkoholu

Video
Video se připravuje ...

Vdova čeká na schválení hrobu Žbirky! A Godla zazdil Stardance kvůli alkoholu Bára Horáková, Lukáš Červený

Fotogalerie
44 fotografií