Dlouho očekávaná premiéra pohádky Tajemství staré bambitky 2 je za námi a staří známí herci i nové tváře prozradili, jak to vlastně v průběhu tří let, kdy se natáčelo, vypadalo.

Veronika Khek Kubařová je právě onou novou postavou a na svou roli čekala celých deset let, před tolika lety se totiž na obrazovkách objevila pohádka Tajemství staré bambitky. „Představte si, že se vám splní sen, a vy máte oblíbenou pohádku Tajemství staré bambitky a najednou vám zavolají, jestli nechcete hrát v pokračování,“ radovala se z této příležitosti Kubařová, která možná ani ve snu netušila, že se v Bambitce 2 bude líbat s Vetchým. Coby královna Julie se totiž zamiluje do loupežníka Karaby.

Na premiéru dorazil i Jiří Lábus, který s humorem sobě vlastním odpovídal na otázku, proč zrovna on dostává ty záporné role. Podle jeho slov zahrát kladnou postavu, to už musí být opravdový herec. „Já hraju pořád ty zlé, začínám pochybovat o svých hereckých kvalitách,“ zamyslel se Lábus, který však nemá důvod k pochybám, protože jeho filmový Lorenc je zahrán naprosto dokonale. 

Slavnostní projekci si nenechal ujít ani autor hudby Václav Noid Bárta (41), který dorazil se svou těhotnou přítelkyní Eliškou Grabcovou (30), se kterou čeká druhé dítě. A jak krásná tanečnice prozradila, dlouho se nikde neukazovala, protože se bála, že se do ničeho nevejde. Přitom nahoře má zatím jen deset kilo a v černých úzkých šatech vypadala nádherně. A kdo další z herců dorazil? Mimo Tomáše Kluse (35), který skončil v karanténě, a dětskou hvězdu Valentýnu Bečkovou (8), jež odjela s rodiči na hory, přišli Markéta Plánková (43), Miroslav Vladyka (62), Kamila Janovičová (29) nebo třeba Otmar Brancuzský (65).

VIDEO: Veronika Khek Kubařová z princezny královnou: Přerod ukáže Tajemství staré bambitky 2!

Video
Video se připravuje ...

Veronika Khek Kubařová z princezny královnou: Přerod ukáže Tajemství staré bambitky 2 Bioscop

Fotogalerie
46 fotografií