Filmová producentka Olga Menzelová vzala všechny tři ratolesti a vyrazila s nimi na lyže. „Pololetní prázdniny! Zapomněla jsem vzít Evíkovi bundu na lyže, svoje zimní kalhoty, rukavice, v 9:15 ještě zevluju ve spoďárech v kuchyni…. Zapomněla jsem, že lekce lyžovačky s Pepínem začíná v 9h a ne v 10h… Don't worry, be happy!“ práskla na sebe pohledná flegmatička a zveřejnila i několik videí, jak to dětem na horách jde.

„Tak, my tady snídáme ve sněhu, protože jsme to nestihli doma. Takže Albert tady má snídani, zajídá to sněhem, protože pití jsem mu nevzala, to jsem taky zapomněla, ale tak to nevadí, to stačí. Sůši se sněhem jsou, myslím, fajn,“ popisovala s nadsázkou trojnásobná máma a podělila se o záběry malého syna (2), jak papá na sněhu. 

Prostřední Eva Marie (6) se mezitím věnovala sportování. „Evička s Pepínem už jezdí a je úplně nádherný počasí. Fakt nádherný. Albísku, chutná ti to? Máš dobrou snídani?“ obrátila se na videu na své nejmladší dítě. „Jo,“ přitakal chlapeček. „No vidíš, tak to je krásný,“ pochvalovala si Menzelová. 

Na dalším videu zase ukázala, jak poprvé v životě bojuje se snowboardem a při tom jí asistuje nejstarší Anička (13) na lyžích. „O víkendu poprvé v životě na snowboardu… Jen nevim, jestli to dělám úplně dobře… Anča říkala, že to určo pojede,“ okomentovala vtipné video, na kterém se spolu pokoušejí vytvořit jakési multivozítko. 

VIDEO: Kačera čeká závažná operace srdce! A vdova Olga nesplnila Menzelovi přání

Video
Video se připravuje ...

Kačera čeká závažná operace srdce! A vdova Olga nesplnila Menzelovi přání Bára Horáková, Lukáš Červený

Fotogalerie
89 fotografií