„Zdravím, leden je v plném proudu a s ním i spousta novoročních odhodlání. I já bych vás chtěl trochu motivovat a povzbudit, abyste řešili svá kila navíc. Protože ono to nakonec není pouze o těch kilech, ale i o tom, že si zaděláváme na další problémy, o kterých možná ještě nevíme, ale nevěstí nic dobrého,“ pozdravil své příznivce rovnou motivační řečí Martin Zounar který shodil už takřka desítky kil.

„Sám jsem díky své obezitě řešil, že se nejen necítím dobře na těle, ale i na duši, byl jsem otrávený, demotivovaný a unavený. Kromě toho mě trápil i syndrom spánkové apnoe, o kterém jsem do té doby nevěděl. Jak víte, hubnu ve spolupráci s lékařem a využívám veškeré možné podpory, kterou mi nabízí. Mně to funguje a pokračuji v tom dál!“ pochlubil se po několika měsících dalšími srovnávacími fotkami , na kterých je vidět forma takzvaně PŘED a PO hubnutí.

Aktuální forma herce je opravdu výrazně lepší, než tomu bylo v minulosti, což patřičně ocenili v komentářích i fanoušci. „Super, pane Zounare, jste dobrej!!!“ pochválil ho sledující Tomáš. „Moc gratuluji k úspěchu! Vypadáte výborně, jen tak dál!!!! Krásná změna,“ podporují Martina v jeho cestě za zdravějším a atraktivnějším já dalšími a dalšími slovy jeho příznivci.

VIDEO: Hubnoucí Martin Zounar: Partnerka je nadšená, že si na něj zase vidím

Video
Video se připravuje ...

Hubnoucí Martin Zounar: Partnerka je nadšená, že si na něj zase vidím Kisa Císařová

Fotogalerie
41 fotografií